0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
-15 %
Ingyenes Szállítás!!! YYW-1 Hőmérséklet szabályozó DS18B20 hőmérséklet sablon digitális elektronikus termosztát érzékelő

Ingyenes Szállítás!!! YYW-1 Hőmérséklet szabályozó DS18B20 hőmérséklet sablon digitális elektronikus termosztát érzékelő

HUF 2708.00
HUF 3186.00
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


..
YYW-1 Hőmérséklet szabályozó DS18 B20 hőmérséklet sablon digitális elektronikus termosztát
..
..
Termék Leírás Termék, Hogyan működik : Amikor a hőmérséklet nagyobb, mint egyenlő a kezdő hőmérséklet relé be (munka), amikor a hőmérséklet nagyobb vagy egyenlő, mint a stop hőmérséklet, a relé kikapcsolása (leáll). Amikor a hőmérséklet nagyobb, mint egyenlő a kezdő hőmérséklet relé be (munka), amikor a hőmérséklet nagyobb vagy egyenlő, mint a stop hőmérséklet, a relé kikapcsolása (leáll). Hogy megakadályozzák a hőmérséklet vissza hang küszöbértékek épületek között, mert bizonytalan kimenet, növeli a kritikus érték a termék stabilizáció áramkör, dobd el oda-vissza a kritikus érték 0, 2 , a kimenet nem lesz változás növeli a stabilitást. A kulcs Használat : Miután áramot, egy rövid nyomja meg a K1 a kiindulási hőmérséklet T1 van beállítva, K2 K3 lehet állítani a beállított hőmérséklet, miután a start-up hőmérséklet érték van beállítva, nyomja meg röviden k1 van beállítva, hogy adja meg ne hőmérséklet T2, K2 K3 lehet állítani a beállítás után a beállított hőmérséklet érték kiigazításra került, rövid nyomja meg a k1 a valós idejű hőmérséklet kijelző, nyomja meg a K1 zárja be vagy nyissa ki a digitális kijelző, átállás alacsony fogyasztású mód. ..
Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, a te dolgod.
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

A részletes információk

Modell Száma:
Új
Típus:
Mágneses Érzékelő
Elmélet:
ultrahangos érzékelő
is_customized:
Yes
Anyag:
polimer
Kimenet:
Analóg Érzékelő
Használat:
Hőmérséklet-Érzékelő

Ezzel a termékkel is vásárolnak