0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
-15 %
EE támogatás Univerzális Automatikus Parts16mm 12V Kapcsoló Nyomógomb ON/OFF Fém Kapcsoló Piros LED Sürgősségi Autó Szimbólum Stílus

EE támogatás Univerzális Automatikus Parts16mm 12V Kapcsoló Nyomógomb ON/OFF Fém Kapcsoló Piros LED Sürgősségi Autó Szimbólum Stílus

HUF 1385.00
HUF 1630.80
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

combo
Megjegyzés : Ez Reteszelő Kapcsoló , tolja-a, nyomja le újra ..
Leírás :
1. Ez egy széles körű funkciók. Például lehet alkalmazni, mint a kapcsolók a kiegészítő elektromos berendezések belsejében & kívül a jármű. (mint a KOCSIBAN a Sürgősségi Veszély Figyelmeztető villogó Fény kapcsoló, stb.)
2. A terhelés alatt 3 Amp, nem kell egy relé ezzel a kapcsolóval. A terhelést a fenti 3 Amper, javasoljuk, hogy használja az Autóipari Relé.
3. Egyszerű beállítás. Minden amire szükséged van egy 5/8" lyuk a kapcsoló ülni szépen.
4. LED, vagy csak akkor, ha a kapcsoló be van kapcsolva(attól függően, hogy a pénz)
Jellemzők :
Lyuk méret szükséges 16mm 5/8"
LED feszültség : 12 V csak
Mélység inc kapcsolatok 35mm
Csomag Tartalmazza :
1 X LED Nyomja Kapcsoló
Termék Megjelenítése :
Fontos Megjegyzések Fizetés követő 7 napon belül árverés vége.
Nemzetközi Rendelések
Kérjük, adja meg a következő Adatokat a fizetés A Teljes Nevét, hogy A Teljes, Pontos Címét, a telefonszámát (Posta megköveteli, hogy az ügyfél telefonszámát, a Nemzetközi szállítás)
A Szállítás&Visszatérítés Parancsot, majd a hajó számított 2 munkanapon belül fizetési törölte. Parancsokat szombatonként, vasárnaponként vagy ünnepnapokon lesz a folyamat a következő munkanapon kerül hajó 24 órán belül. Kérem, engedje meg, 10-30 nappal a nemzetközi szállítások. Egyes szállítmányok talán tovább tart, figyelemmel a helyi vámhatóság. A disszidált elemek, szállítási költség, valamint az azt követő csere szállítási költségek terhelik eladó. Vevő vegye fel velünk a kapcsolatot a tétel számát, a vevő AZONOSÍTÓJÁT, valamint a hiba leírása számított 7 napon belül a csomag megérkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere. Nem azt Állítják, lesz elfogadni után 7 napig! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél. Össze Szállítási kedvezmény kínált. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk össze szállítási kedvezmény. Ahhoz, hogy a kedvezményt, egy teljes fizetés a kombinált elemek.
Erről Visszajelzést
Ha elégedetlen bármilyen okból, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyja negatív/semleges visszajelzést. Keményen dolgozunk, hogy győződjön meg arról, hogy MINDEN ÜGYFÉL, 100% - ig ELÉGEDETT meg megoldani minden problémát, mindig hagyja a pozitív visszajelzést, hogy minden ügyfelünknek. Ha elégedett a termékkel kapott,kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 pontszámok DSR.

A részletes információk

Lavina 1500-Év:
2002,2006,2004,2003,2005
Anyag Típusa:
műanyag + fém
Márka Név:
EE támogatás
A Jármű Márka/Modell:
Chevrolet
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Súlya:
0.025kg
Cikkszám Átmérő:
1.6cm
Elem Hossza:
2.45cm
Különleges Funkciók:
Nyomógomb Fém Kapcsoló
Elem Típusa:
Kapcsoló Gomb
Elem Magasság:
2.45cm
Elem Szélessége:
2.18cm
Év:
2016
Chevrolet Modell:
Lavina 1500
Modell Neve:
CXCP38

Ezzel a termékkel is vásárolnak