0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
-49 %
7db Golf Képzési Támogatások Golf-Felszerelés Gyakorlati Golf Labda Sort Jelölő Rajz Sablonok Igazítás Eszköz Monogrammer Tartozékok

7db Golf Képzési Támogatások Golf-Felszerelés Gyakorlati Golf Labda Sort Jelölő Rajz Sablonok Igazítás Eszköz Monogrammer Tartozékok

HUF 464.00
HUF 912.60
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


KAPCSOLÓDÓ TÉTELEK
ELEM ADATAI CÍME
7db Golf Képzési Támogatások Golf-Felszerelés Gyakorlati Golf Labda Sort Jelölő Rajz Sablonok Igazítás Eszköz Monogrammer Tartozékok CIKKSZÁM JELLEMZŐK
100% Vadonatúj. A készlet tartalma : 1db jelölő bázis, valamint 6db különböző sablonok. 6db különböző sablonok cserélhető,mindegyik más-más szokások vagy monogram,feltéve, hogy a halmozottan döntéseket. Egyszerű módja annak, hogy vonalakat, hogy ellenőrizze a igazítás swing vagy üzembe. Segíts, hogy talál egy jobb szög elérni a céljait,majd azonosítja a golf golyó a többiek. Szín : fekete alap + piros sablonok, fekete alap + fekete sablonok. Anyaga : Műanyag. Alap Méret (Lx Dia.) : kb. 7.7(3.03")x5cm(1.97").
Sablon Mérete (Lx Dia.) : kb. 4.8(1.89")x3.9cm(1.54")
A csomag tartalma 1 x Golf Labda Készítő Alap
6 x Sablonok
E-mail/vatera piacterén üzenet a kiemelt ügyfélszolgálatunknak.
Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze, hogy r Az Üzenetek az esetre, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
Minden értékesítés minősül végleges.
Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.
Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.
Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.
Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

A részletes információk

Márka Név:
gohantee
Modell Száma:
Golf Labda Készítő Alap
Származékos Sorozat:
Golf Labda Készítő Alap
Típus:
Golf Labda Készítő Alap

Ezzel a termékkel is vásárolnak