0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
COFA Mély Zöld Nylon Függőágy Lóg Háló Alszik, Ágy, Hinta, Kerti

COFA Mély Zöld Nylon Függőágy Lóg Háló Alszik, Ágy, Hinta, Kerti

HUF 1495.80
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


Mély Zöld Nylon Függőágy Lóg Háló Alszik, Ágy, Hinta, Kerti
Méret : 270x80cm(Megjegyzés : a Test alszik ágyban : 180cm; Fordított hossz : 35cm a mindkét végén.)
Szállítás
Mi a hajó elemek által China Post Légiposta világszerte nyomon követési számot .általában elérheti a legtöbb országban belül 39-60 munkanapon belül. De a szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve más gyárak., lehet, hogy késedelem akár 60 üzleti nap . miatt keresse meg a vámosok blokk vagy egyéb okok miatt. Kérem, értse meg a helyzetet, hogy országában nem tudjuk irányítani .természetesen mindent megteszünk, hogy gyorsítsák fel a dolgokat az oldalon. Ha bármilyen követés információk a képet a csomag szükséges, forduljon hozzánk.
Fizetés
Az EMS-t.A DHL, a China Post Nyilvántartás Air Mail, stb áll rendelkezésre.
Kérem, győződjön meg róla, minden részletes információt(teljes név, cím vagy irányítószám), hogy helyes.
Szín eltérés
Kérem, értsék meg, hogy a szín eltérés nem lehet elkerülni között a képet, illetve a valós termék, mert sok oka lehet, például a fény alatt, fotó, különböző képernyők, meg a többiek. Köszönöm a támogató megérteni.
Visszajelzést
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Hagyjuk pozitív visszajelzést is, ami ugyanilyen fontos az ön számára. A számla fokozatú nő fel, valamint akkor, hogy több kedvezmény a későbbi vásárlás ezen az oldalon. Mi mindig itt leszünk neked, hogy megoldja a problémákat. Köszönöm, hogy értem.

A részletes információk

Általános Használat:
Kerti Bútor

Ezzel a termékkel is vásárolnak