0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Hű 2.0 (Arccal Lefelé Változat ) / szakmai közeli kártya trükk / ingyenes szállítási / sholesale

Hű 2.0 (Arccal Lefelé Változat ) / szakmai közeli kártya trükk / ingyenes szállítási / sholesale

HUF 2551.50
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


LEÍRÁS
Hű 2.0 valóban úgy néz ki, mint montázsok. Ez a legerősebb, A látható, de a legtöbb gyakorlati befejezése BÁRMILYEN Ambiciózus Kártya rutin valaha!
Képzeld el, a végén a kedvenc Ambiciózus Kártya Rutin, kínál, hogy "mágus-bizonyíték" a fedélzeten, hogy hozzon létre egy lehetetlen állapot. Egy áttetsző műanyag tetején helyezkedik el a rendes, arccal a fedélzeten elkülöníteni a kártyákat, majd zárja ki, hogy a varázsló minden "nehéz ügy." A kiválasztott kártya által aláírt, több nézők, hogy elkerüljék a gondolat, hogy egy konföderációs. Az aláírt kártyát képpel FELFELÉ a központ a arccal a fedélzeten. Ez az összes gumi összeállt, így a mágus nem valami bűvészmutatvány. Végül a fedélzeten helyeznek egy NÉZŐ tenyér-fel kezét. Ami ezután történik, az csak egy csoda segíthet..
A közönség LÁTJA az ARCÁT-FEL, aláírt kártya LASSAN, LÁTHATÓAN emelkedik a arccal a fedélzeten. Lassan láthatóan megjelenik a tetején a arccal a fedélzeten. Nincs trükk fedélzeten, semmi trükk, kártyák, nem nehéz, kezelése - olyan közel, hogy igazi varázslat, amennyire csak lehet. A nézők üvölteni, csodálkozva. Sok felső varázslók, mint például David Blaine, Paul Harris, Dean Kapor, David Penn, mások pedig odavolt ezt a trükköt. SZERETNI fogja Hű 2.0 fogja HASZNÁLNI, Hű 2.0.
Mint egy bónusz, meg fogja tanulni a legjobban látható szín-változó fedélzeten valaha!
Hű 2.0 egyik legmegdöbbentőbb darab mágikus valaha is tenni fog. Könnyű, vizuális, pedig a lenyűgöző .. azt majd csak szórakoztatja magát, majd a marvel a hatás. Bocs ,Most Kína Egyéni biztonsági ellenőrzés nem tudja átadni a DVD-t,így most nem tudjuk közzétenni DVD külföldi, megadja a használati online Shipping & Kezelése : a Parancs általában szállított belül 1-7 munkanap után a visszaigazolást. Gazdasági légipostai nagyon lassan, de talán elveszett a postán ,ha érdekel , ne válasszon China Post, Légiposta, vagy a vatera piacterén Normál Szállítás. Ez körülbelül 10-60 napon belül érkezik, attól függően, hogy a hely. Általában a tranzit idő változhat legjobb becsült de nem garantált. Ha nem a poszt után 60 napon küldtünk neked ,megnyitja a vita fog teljes visszatérítést(kivéve gazdasági air mail). Bízzon bennünk, mi biztosítja a legjobb szolgáltatást őszinte a hozzáállás. A vásárlók kell fizetni a Szállítási költség újra reshipping a tétel (kivéve a rossz vevő címe írta nekünk) Szelíd Emlékeztető : Kérjük, ne feledje, hogy hagyjon minket egy POZITÍV VISSZAJELZÉST, S MIND az ÖT CSILLAG MÉRTÉKE, ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások. De boldogok vagyunk, hogy hagyjuk, hogy egy pozitív visszajelzés is! Ha nem elégedett a vásárlás,akkor KÉRJÜK lépjen velünk kapcsolatba először a meg fogjuk válaszolni, hogy a problémákat a lehető leghamarabb! A pozitív Visszajelzések pedig Mind az Öt Csillag Arány nagyon fontos számunkra, kérjük, lépjen kapcsolatba az oldja meg a problémát, mielőtt elment semleges vagy negatív visszajelzéseket. Mindig tudunk rendezni minden probléma békés úton rendezzék négyszemközt. Köszönöm!!!

A részletes információk

Figyelmeztetés:
WOW2
szín:
Piros
A nemek közötti:
Unisex
Korosztály:
8-11 Év,12-15 Év,A Felnőttek
Anyag:
Papír
Jellemzők:
Egyszerű,Kezdő,Profi,Varázslók,Utcai
Teljesítmény Formában:
Bűvész trükkök
Típus:
Papír
Méret:
One Size
Modell Száma:
WOW2
Márka Név:
Mágikus Kocka
Termék Kód:
WOW2
Kategóriák:
| Közelről | Kártya Trükk | Standard | Utca
Súly (kg):
0.11
Méretek:
5.5 x 5,0 x 1
Származási hely:
Peking, Kína (Kontinens)

Ezzel a termékkel is vásárolnak