0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Ingyen energia, vezetékes TELEFON monitor telefon készülék,Landphone monitor hangrögzítő hang aktivált voide felvevő FELVÉTEL

Ingyen energia, vezetékes TELEFON monitor telefon készülék,Landphone monitor hangrögzítő hang aktivált voide felvevő FELVÉTEL

HUF 10224.90
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


"Bármely jogvita / Közvetlen negatív visszacsatolás" mielőtt kapcsolat azt jelenti, hogy a "Vevő rossz" !! Nem szívesen ilyen vevő !! Kérlek, menj el !! ( Mert az üzlet az együttműködés ,nem egymás ellen ) .
Ha a védelmi idő fut át ,kérjük lépjen kapcsolatba kiterjeszteni idő ,
ha bármilyen problémát talál ,kérjük, forduljon megoldani egy barátságos módon . usb reocorder, nincs memória tartalmazza még az volt ráírva, hogy kevesebb, mint 1 gb a specifikáció.
Értékesítési pont a terméket :
1. Felvételek lesz a neve dátum, idő;
2. Hangvezérelt ;
3. visszajátszás funkció,
4. Ingyenes az energiát ,csak csatlakoztatni kell a telefonvonal ,
5. A felvételek mentése a micro SD kártyát is .
Ez a készülék egyetlen sort hang logger. Ez lehet rögzíteni a hívásokat telefonon .
Működik A Módszer Útmutató :
LÉPÉS A.
Nyissa ki a fedelet, hogy telepítse a micro SD kártyát, majd mozgassa a kapcsolót az "A" oldal
Megjegyzés : telepítse a micro SD első, majd kapcsolja be a dugót a micro SD kártyát, kérjük, kapcsolja ki a készüléket az első.
LÉPÉS B. Csatlakoztassa telefonra telefon kábel
Most befejeződött a telepítés, akkor az automatikus felvétel minden egyes hívást, a fájl mentése a micro SD kártyát az "audio" mappába :
Az audio fájl neve a dátum, az idő, a változás, a felvétel időpontja, kérjük, hozzon létre egy txt fájlt, a neve "time.txt", szerkesztés időpont tartalom formátum : "2013-04-22,20 : 45 : 00", másolás a micro SD kártya gyökérkönyvtárába, indítsa újra a készüléket frissíteni fogja a dátumot, időt.
Lejátszás közben :
1. A lejátszás csatlakoztassa ki a micro SD kártyát a rendszer, helyezze be a kártyaolvasót, majd csatlakoztassa a PC-hez. Akkor olvasd el, mint egy mozgatható lemez, szerkesztheti vagy játssza le a fájlokat.
2. Ez a készülék automatikus töltés használata során, az első használat előtt kérjük, töltés. Ha hosszú ideig nem használja, kérjük, töltés használat előtt.
Megjegyzés : javasoljuk, hogy ellenőrzi a rendszer működik, állapota minden hónapban, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, kérjük, töltés, elég az akkumulátort tartsa a futtató rendszer stabil, ha az akkumulátort túl alacsony a rendszer nem működik megfelelően.
Hibaelhárítás :
1. Ha a fehér LED be -, illetve kikapcsolja folyamatosan, azt jelenti, hogy a készülék áram
alacsony, kérjük, töltés először.
2. Ha a készülék nem rögzíti telefont, kérjük, ellenőrizze micro SD kártya telepítése megfelelő, akkor is próbáld meg, hogy kapcsolja ki a készüléket, majd kapcsold be újra.

A részletes információk

Kapacitás:
< 1GB
A Hangszórók:
No
Csomag:
Igen
Lejátszási Formátumok:
WAV
Record Audio Formátum:
WAV
Modell Száma:
201
Külső Memória:
Igen
Márka Név:
Kan.Csinálni
szín:
Fekete
Származási hely:
Guangdong, Kína (Kontinens)
is_customized:
Yes

Ezzel a termékkel is vásárolnak