0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
-5 %
YAM AC220V 4 Módon 5 részből Kristály Lámpa Távirányító Kapcsoló 1 Út 2 Szakaszok Vezeték nélküli Távirányító Késedelem Keresztül-fal

YAM AC220V 4 Módon 5 részből Kristály Lámpa Távirányító Kapcsoló 1 Út 2 Szakaszok Vezeték nélküli Távirányító Késedelem Keresztül-fal

HUF 2435.00
HUF 2562.30
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


Megjegyzés : ez az utasítás nem tartalmaz akkumulátort!
Paraméterek
Minden csatorna terhelés izzólámpa a 1000 W, energiatakarékos lámpák 300 W
1. Bemeneti feszültség : AC200-240 V 50 Hz/60 Hz
2. Kimeneti feszültség : 200-240 V
3. Indítás akkumulátor : 12 V 23 A elem
4. Távirányító távolság : több, mint 25 méter beltéri, 100m, a nyitott tér
5. Terhelés teljesítmény :
(1) az ellenállás terhelés : az a maximális egységes kimeneti teljesítmény belül 1000 W (például a hagyományos izzó, lámpa, izzó);
(2) a induktív terhelés : az a maximális egységes kimeneti teljesítmény belül 250 W (pl. energiatakarékos lámpa, lámpa konzol, celling lámpa, majd másik kis készülékek a ballaszt)
Funkció
1. Után erő, A/1 csoport fényes.
2. A1 ON/OFF a kék vonal csoport, B/2 ON/OFF a fehér vonal csoport, C/3 BE/KI a sárga vonal csoport, D/4 BE/KI a zöld vonal csoport, 'ON' all-a,'OFF' all-le.
3. Kézi lámpák a sorrendben (fali kapcsoló ellenőrzése) : A/1 csoport fényes B/2 csoport fényes C/3 csoport fényes D/4 csoport fényes, teljes fényes
Alkalmazható készülékek
Csillár, kristály lámpa, modern, alacsony feszültség lámpa, mennyezeti lámpa, fénycsöves lámpa, energiatakarékos lámpák, kipufogó, ventilátor, stb, a kisebb háztartási készülék.
Alkalmazható hatálya
Alkalmas háztartási, lépcsőn, folyosón, wc, raktár, garázs, világítás gyár, műhely, így a megfelelő helyen.
Termék bemutatása
1. Ez a termék megengedi, hogy élvezd az életet, élvezd, modern rádiós technológia hozza meg a jó varázsa magas minőségű élet.
2. Ez a termék közvetlenül cserélje ki az eredeti fal kapcsolja be vagy ki a funkciót, hogy a mobil ellenőrzés igazi, kényelmes, kényelmes.
3. Kulcsfontosságú, hogy elérjék a teljes világítási lámpa teljesen nyissa ki, majd csukja be, ingyenes kontroll funkciók, lehet távirányító valami fény a házban.
4. Ez a termék használja a mikroszámítógép (MCU), mint a központi áramkör tervezés, a központi elektronikus alkatrészek importált alkatrészek minőségének biztosítása érdekében a termék. Függetlenül attól, hogy irányított a távirányító, akkor szabadon távirányító a falon keresztül, átfogó ellenőrzés, kétirányú vezérlés, használja a fali kapcsoló ellenőrzése is használhatja a távvezérlő vezérlő, kényelmesebb, biztonságosabb.
Szállítási Lista
1 X Távirányító Kapcsoló

A részletes információk

Elem Típusa:
Kapcsolók
Garancia:
1 év
Távoli Távolság:
25m
tanúsítási:
CE,CCC,RoHS
Márka Név:
Repülő Elefánt
Jellemzők:
Magas minőség
Kapcsoló Típusa:
Távirányító
Modell Száma:
YAM-084
szín:
Fekete
Méret Távirányító Kezelni:
9.6*4.0*1.2 cm
Méret Mainframe:
8.3*4.8*2.3 cm
Távirányító távolság:
Több, mint 25 méter
Akkumulátor:
23A 12V (Nem tartozék)

Ezzel a termékkel is vásárolnak