0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Sok 100 Alice Színes Gyöngy Celluloid Elektromos/Akusztikus Gitár Csákány 6 Vastagság Válogatott Valami Ingyenes Shippng

Sok 100 Alice Színes Gyöngy Celluloid Elektromos/Akusztikus Gitár Csákány 6 Vastagság Válogatott Valami Ingyenes Shippng

HUF 2292.30
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége


start Ár : $3.99 Ár : $3.99 Ár : $8.99 Ár : $3.99 Ár : $5.99 Ár : $.99
vége
Részletek : 100 Márka Új Állapotban. Magas Minőségű.Celluloid Anyag Nagy Elektromos/Akusztikus/Bass Gitár. 6 féle Vastagság : 0.46/0.71/0.81/0.96/1.20/1.50 (mm) Vastagság Küld a Ramdon.Meg lehet rendelni, Amit Vastagság Tetszik. (Kérjük, Hagyj Üzenetet, Ha Vásárolni). Szín : Különböző(Küldés Véletlenszerű)
Csomag : 100-as Gitár Választ.
Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
Fizetés 3 napon belül a rend.
Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
Air Mail Együttműködés a USPS(E-Csomag)/Hong Kong-i Post/Singapore Post/China Post.
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 2 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat . A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.
Köszönöm, hogy Eljött.

A részletes információk

Típus:
Válassz
Márka Név:
Alice
Modell Száma:
AP-100A
szín:
Több
Vastagság:
0.46/0.71/0.81/0.96/1.20/1.50 mm

Ezzel a termékkel is vásárolnak